UPDATE!!! Warsong PvP – Coming soon!

Üdvözlünk mindenkit!

A teljes hírért kattints a címre…

bannerx

Nagyon nagy örömmel tölt el minket, hogy ennyien érdeklődtetek a Gonzy WoW újraindítása kapcsán.

Szeretnénk a legelején letisztázni, hogy a szervert Gonzyval együttműködve szerettük volna elindítani, azonban őmagánéletbeli okok miatt ő már nem szeretne  WoW szerver működtetésével foglalkozni. Mi ezen döntését egyértelműen elfogadtuk és tiszteletben tartjuk, valamint ennek okán úgy gondoljuk, hogy a Gonzy WoW néven való működés hitelét vesztené, így WARSONG néven készülünk elindulni a közeljövőben.

Nem volt könnyű, azonban SIKERÜLT MEGTALÁLNUNK A MÓDJÁT, hogy a szervert saját erőből is létre tudjuk hozni, valamint tudjuk garantálni a hosszú távú működést. A WARSONG-gal kapcsolatos hírekről ezentúl a hivatalos Facebook oldalunkon értesülhettek, valamint hamarosan elkészül saját weboldalunk is.

WARSONG WOW FACEBOOK OLDAL: facebook.com/warsongpvp

Kérdéseitekkel a Facebook oldalon, üzenet formájában bombázhattok minket vagy ezen hír alatt, komment formájában.

Kérnénk mindenkit, hogy ossza meg ismerőseivel Facebook oldalunkat, valamint terjessze az “igét” szerverünkről, hisz közös érdekünk, hogy minél több játékossal várjuk a nyitás pillanatát.

Garantáljuk számotokra, hogy vissza tudjuk hozni a régi idők mindenki által kedvelt 3.3.5 Fun szervereinek kiváló hangulatát, a lehető legminőségibb köntösben! Reméljük velünk tartotok!

Üdvözlettel,

Warsong Staff

3 gondolat “UPDATE!!! Warsong PvP – Coming soon!” bejegyzéshez

Hozzászólás